tel +31(0)20 630 43 20

Stralen - Spuiten - Schilderwerken - Steigerbouw

Home
empty
home / offshore / stralen

Stralen


Braspenning is gespecialiseerd in het verwijderen van en beschermen tegen corrosie. Sinds 1956 conserveren wij (zee)schepen, pleziervaartuigen, bruggen, opslagtanks, kranen en andere grote buitenobjecten. Wij stralen en coaten met eigen middelen op scheepswerven in Amsterdam, Den Helder, Harlingen, Antwerpen (BelgiĆ«) en Brest (Frankrijk), maar ook op locatie en in onze Amsterdamse productiehallen.

Bescherming
Braspenning weet wat er nodig is om uw waardevolle bezit te beschermen tegen weer, wind en (zee)water. Stralen is en blijft de beste manier om roest te verwijderen. Met een goed aangebracht verfsysteem beschermen we het metaal optimaal. Dankzij onze geavanceerde (mobiele) straal- en verfspuitunits kunnen onze veelzijdige specialisten elke opdracht aan.

Veelzijdig
Wij werken voor grote industriĆ«le opdrachtgevers en overheden, maar ook voor particulieren. En altijd en overal met volop aandacht voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Op deze website geven wij u een eerste indruk van onze veelzijdigheid. Heeft u vragen, neem dancontact met ons op, of bezoek ons kantoor in Amsterdam.