tel +31(0)20 630 43 20

Stralen - Spuiten - Schilderwerken - Steigerbouw

Home
empty
home / shipyard / partners

Spuitkorf

Vorige
 • spuitkorf.jpg Spuitkorf

  Zoekt u een partner die u op het vlak van het veilig bereikbaar maken van industriële werklocaties de zorgen uit handen kan nemen ? Wellicht kunnen de medewerkers van Spuitkorf BV dan iets voor u betekenen?

  Wij zijn met eigen machines en middelen en ruime ervaring binnen verschillende industriële branches goed op de hoogte van hetgeen u als contractor belangrijk vindt. Wij verhuren o.a. hoogwerkers,steigers en pontons. Spuitkorf BV is gevestigd in Amsterdam Noord maar werkt nationaal en internationaal.
   

  Spuitkorf Verhuur BV is het adres voor de huur van hoogwerkers en in het bijzonder industrie hoogwerkers, ook wel werfmachines genoemd omdat deze onder andere veelal op scheepswerven worden ingezet voor bijvoorbeeld het stralen en coaten. Met onze hoogwerkers kunnen alle industriële werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

  Naast hoogwerkers in alle soorten en maten leveren wij ook steigers voor alle denkbare toepassingen, een vaste groep ervaren steigerbouwers zet deze steigers conform alle wettelijk geldende eisen voor u neer. Van een trappentoren tot een gevelsteiger, van industrieel steigerwerk tot een inpandige steiger in een atrium, onze medewerkers bouwen ze vakkundig voor u op.

  Voor werkzaamheden onder bruggen of aan bijvoorbeeld kades hebben wij verschillende pontons in ons leveringsprogramma. Deze pontons welke in sommige gevallen motorisch zijn aangedreven zijn zeer handig omdat deze eenvoudig van de ene naar de andere plek te vervaren zijn. Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij ook modellen voorzien van aggregaat en kunt u er uw gereedschap op aansluiten, het zorgen voor stroomvoorziening is niet meer nodig. U kunt er ook eenvoudig een steiger op plaatsen.

  Spuitkorf Verhuur BV

  tt Melissaweg 10
  1033 SR Amsterdam
  E-mail: verhuur@spuitkorf.nl
  Telefoon: 020-2213004
  • spuitkorf.jpg