tel +31(0)20 630 43 20

Stralen - Spuiten - Schilderwerken - Steigerbouw

Home
empty
home / steigerbouw

PBC BV, Steigers & Offshore

Dankzij jarenlange ervaring met complexe steigerbouw beschikt Braspenning over specialistische kennis van geschikte en uiterst veilige steigerconstructies in en om schepen, gebouwen en andere objecten. Onder de naam PBC (Post Braspenning Contracters) verhuren, monteren en demonteren we steigers voor allerlei toepassingen. Denk hierbij aan:
  • nieuwbouw;
  • renovatie;
  • restauratie;
  • schilderwerk, en;
  • industriĆ«le projecten. 
Wij bieden particulieren en bedrijven een snelle service en een scherpe prijs.

Steigers
U kunt bij ons terecht voor reguliere gevelsteigers, maar ook voor doorwerksteigers die worden afgeschermd tegen regen en wind met gaas of krimpfolie. Wij leveren niet alleen het multifunctionele Layher Allround-steigermateriaal, maar denken ook met u mee over wat u precies nodig heeft voor een veilige werkomgeving. Wij regelen het gehele traject, van de aanvoer en opbouw tot de afbouw en afvoer van het steigermateriaal. Al onze medewerkers beschikken over het Lahyer Allround-certificaat voor (de)montage.

Offshore
PBC beschikt over een groep specialisten op het gebied van offshore schilderwerk. Zij onderhouden windmolens en booreilanden, onder meer door gebruik van alpinetechnieken.

Contact
Heeft u vragen over wat wij voor u op uw of onze locatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.